Nederland fietsland

Nederland is een fietsland. Wereldwijd staat ons landje zo bekend. Waar in anderen landen vaak gekozen wordt voor een auto, bus of brommer, pakken Nederlanders de fiets. Wist je dat er volgens het CBS in Nederland in 2018 bijna 23 miljoen fietsen waren? Voor de snelle denker; dat zijn inderdaad meer fietsen dan inwoners! Zelf pak je misschien wel de fiets naar werk, de sportschool, of de school van de kinderen. Misschien zit je wel bij de lokale wielrenclub en maken jullie samen tochten door bossen, dorpen, of langs rivieren. En of het nou in driedelig-pak, sportkleding of joggingpak is, dat maakt voor de fietser niet uit!

Zitten er dan ook nadelen aan het fietsen? Wij vinden van wel. Namelijk het wegzetten ervan. En dan niet eens het wegzetten van de fiets in de schuur of in de stalling, maar het vuil dat er vaak bij komt kijken. Want zoals de echte fietser weet, word je op de fiets ook regelmatig nat. Nederland is behalve een fietsland ook een land met meer regen dan zonuren. Een gevolg van regen? Natte, modderige wegen die ertoe leiden dat je fiets de vloer van de schuur omtovert tot een vieze boel. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Voor dit probleem heeft Velosock een oplossing bedacht. Velosock produceert beschermhoezen voor fietsen. En dan met name het deel van de fiets dat vaak vies wordt; de banden. Een sok voor je fiets dus. Een bijkomend voordeel van dit product? Het maakt de fiets ook makkelijker vervoerbaar en het ziet er fantastisch uit! De vele verschillende designs van Velosock maken van jouw fiets een echte eyecatcher! Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

Voor welke fietsen is dit product dan geschikt? De hoezen van Velosock passen om 99% van alle volwassen fietsen! Behalve volwassen fietsen zijn er ook hoezen te verkrijgen voor kinderfietsen en BMX fietsen. Neem jij je fiets mee op vakantie of tijdens een reis? De fullcover hoezen zijn zeer geschikt voor transport met de auto.

Klaar met dat vuil in de schuur en op zoek naar een oplossing? Kies voor Velosock!

Velosock-26_1200x630

 

>
De waardering van safesporten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 137 reviews.