Je fiets en accessoires op een handige manier opbergen!

Elke fiets verdiend een knappe plaats om opgeborgen te worden en sommige fietsen verdienen nog beter. Je wilt je mooie fiets tenslotte niet in een hoekje zetten waar hij schade kan oplopen. Daarom zijn er fietsbeugels bedacht, deze zijn er zoals bekend in alle soorten en maten en ik heb er zelf ook inmiddels velen geprobeerd waardoor mijn muur inmiddels op een Edammer gatenkaasje lijkt. Vaak zijn ze niet mooi, niet praktisch, niet stevig of een combinatie van die factoren. De oplossing? Een Stasdock fietsopbergsysteem!

Stasdock_muurbeugel_fietsen_vooraanzicht

De oplossing met strak design

Gelukkig heeft Stasdock, opgericht door Jasper, een fietsopbergsysteem ontworpen die een oplossing biedt voor dit probleem. Hiermee hebben zij een stukje kwaliteit afgeleverd en menig fietser blij gemaakt!

Deze muurbeugel is vervaardigd uit een sterk stuk metaal en super strak vormgegeven met de brand name gelazerd in de voorkant. De beugel heeft vier bevestigingspunten aan de wand en de dragende arm voor het frame is stevig en gefixeerd waardoor deze niet kan kantelen of verschuiven. 

Zoals fietsers weten, horen bij fietsen behalve de fiets ook schoenen, een waterfles, en andere accessoires. Hier hebben de ontwerpers van Stasdock over nagedacht. Het Stasdock fietsopbergsysteem is voorzien van een handige extra ruimte waar jij deze spullen kunt opbergen. Zo hou je alles netjes bij elkaar, en hou je de schuur netjes en opgeruimd. Daar wordt natuurlijk iedereen blij van. 

In mijn optiek hebben de ontwerpers van Stasdock geweldig werk afgeleverd maar oordeel zelf! Ik ben benieuwd naar jullie mening dus voel je vrij om een reactie achter te laten.

Enthousiast over dit product? Bestel de jouwe hier.

 

>
De waardering van safesporten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.9/10 gebaseerd op 107 reviews.