Sporten zonder afleiding met de Mighty Vibe!

Ben jij ook zo iemand? Zo iemand die niet gaat hardlopen, fitnessen, of wandelen zonder muziek? Dan sluit jij je aan bij de meerderheid van de sporters. De meerderheid van sportend Nederland vind het prettig om tijdens sportieve inspanningen naar muziek te luisteren. Welke redenen zij daarvoor hebben? Dat varieert van afleiding of een toename van de motivatie, tot een verhoging van de concentratie of het ritmegevoel. Bovendien hebben verschillende topsporters en artsen artikelen geschreven over de voordelen van muziek tijdens sporten, zoals dat muziek de sportprestaties positief kan beïnvloeden. Tijdens een krachttraining zal iemand die naar muziek luistert het gewicht nét iets langer vast kunnen houden. Daarbij zal tijdens een duurtraining het luisteren naar muziek zorgen voor een verhoging van de concentratie op het resultaat en afleiding van vermoeidheid. En ga je voor het beste resultaat? Luister dan vooral naar muziek die je zelf hebt uitgekozen.

Waarom de Mighty Vibe?

Muziek luisteren tijdens het sporten wordt door mening sporter als prettig ervaren. Wat meestal als minder prettig wordt ervaren? Het meenemen van je telefoon tijdens het sporten of hardlopen. Behalve dat je telefoon het risico loopt verplettert te worden door een rondslingerende dumbbell, loop jij het risico te worden afgeleid tijdens het sporten. Even snel dat berichtje beantwoorden, die Instagram foto liken, of gebeld worden door werk. Het zorgt er al snel voor dat jij je focus helemaal kwijt bent. En op die manier komen die spierballen er natuurlijk nooit….

Luisteren naar muziek terwijl je je telefoon in de kleedkamer achter laat? Dat kan! Met de Mighty Vibe muziekspeler neem jij je hele Spotify of Amazon Music bibliotheek mee waarheen je maar wilt, zonder telefoon! En hoewel de Mighty Vibe compact, licht, simpel in gebruik en bedienbaar is met slechts een paar knoppen, hoef jij je geen zorgen te maken over de batterijduur of Bluetooth verbinding. Met een batterijduur van meer dan 5 uur en een uitgebreid Bluetooth-afspeelbereik en sterke verbinding red jij het gemakkelijk 1,  2, 3, of zelfs 4 sportsessies…

Meer informatie over de Mighty Vibe? Klik dan hier!

Gelijk bestellen en genieten van de voordelen? 

Ga naar product

Bekend van o.a.

logo digital trends
logo wired
logo runners world
logo engadget
logo mens journal
logo efsetzl
Logo Time
mighty 3 op een rij spotify
>
De waardering van safesporten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.9/10 gebaseerd op 107 reviews.