mighty amazon music

 

Mighty werkt met Amazon music!

Dat de Mighty vibe vele voordelen heeft voor sporters, is duidelijk! Maar er waren nog wat kleine aanpassingen vanuit de sporters. Waaronder het gebruik van Amazon music. Voor deze gebruikers is het wachten over. Deze functie is nu beschikbaar. Mighty werkt met Amazon music, het enige wat je hoeft te doen is je Mighty een update te geven. Hoe je dit kunt doen lees je hier.

Nog niet in het bezit van dit geweldige accessoire? Bestel hem hier! Wat meer informatie over de voordelen van de Mighty vibe?

Muziek luisteren tijdens het sporten wordt door mening sporter als prettig ervaren. Wat meestal als minder prettig wordt ervaren? Het meenemen van je telefoon tijdens het sporten of hardlopen. Behalve dat je telefoon het risico loopt verplettert te worden door een rondslingerende dumbbell, loop jij het risico te worden afgeleid tijdens het sporten. Even snel dat berichtje beantwoorden, die Instagram foto liken, of gebeld worden door werk. Het zorgt er al snel voor dat jij je focus helemaal kwijt bent. En op die manier komen die spierballen er natuurlijk nooit….

Luisteren naar muziek terwijl je je telefoon in de kleedkamer achter laat? Dat kan! Met de Mighty Vibe muziekspeler neem jij je hele Spotify of Amazon Music bibliotheek mee waarheen je maar wilt, zonder telefoon! En hoewel de Mighty Vibe compact, licht, simpel in gebruik en bedienbaar is met slechts een paar knoppen, hoef jij je geen zorgen te maken over de batterijduur of Bluetooth verbinding. Met een batterijduur van meer dan 5 uur en een uitgebreid Bluetooth-afspeelbereik en sterke verbinding red jij het gemakkelijk 1,  2, 3, of zelfs 4 sportsessies…

 

>
De waardering van safesporten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 138 reviews.