mighty 3 op een rij spotify

De MIGHTY VIBE 

De eerste offline speler voor Spotify en Amazon Music

• Draadloos synchroniseren met je telefoon
• Geniet van + 5 uur speeltijd
• Plaats voor meer dan 1,000+ nummers
• Connect je hoofdtelefoon via Bluetooth of gewoon bedraad
• Water & Drop resistant
• Spotify Premium vereist

Met deze kleine muziek speler neem jij je hele Spotify of Amazon Music bibliotheek mee waar jij maar wilt maar dan zonder je telefoon om de muziek op te downloaden. De ideale oplossing voor iedere sporter die op pad wil zonder telefoon. De Mighty Vibe is compact, licht en simpel in gebruik en sommigen zullen even moeten wennen aan de interface zonder display.

Less is more!

Eenvoud is de kracht van dit kleine apparaatje. Er zijn maar een paar knoppen nodig om de Mighty Vibe te bedienen waarvan de meeste zo herkenbaar zijn dat je er niet over hoeft na te denken. Rechts boven zit de button voor de playlists, druk je hierop dan hoor je een dame vertellen welke playlist er geselecteerd is.

Klik op jouw favoriete kleur

Aan de slag

Welkom op de Mighty Aan de slag-pagina. Lees de secties op deze pagina zorgvuldig door. Wij willen dat uw installatie pijnloos verloopt.

Lees voordat u begint
Het volgen van het gedetailleerde instellingsproces in de Mighty Audio App en begrijpen wat uw Mighty doet zijn twee belangrijke stappen om een tevreden Mighty gebruiker te worden. Hier zijn enkele snelle tips die u moet weten voordat u aan de slag gaat.

Opstarttijd
Mighty heeft 30 seconden nodig om op te starten. De LED brandt groen tijdens het opstarten en knippert wit (als de stekker in een oplader zit) of groen (als de stekker niet in een oplader zit) zodra Mighty klaar is voor afspelen.

Continu groen – wordt ingeschakeld

Groen knipperend – aan

Effen wit – volledig opgeladen

Knippert wit – opladen

Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers aansluiten
Als u voor het eerst een hoofdtelefoon of luidspreker wilt koppelen, sluit u Mighty aan op de app en volgt u de instructies op het tabblad Verbindingen.

Zet Mighty aan. De LED zal continu groen branden.

Na 30 seconden zal de LED groen knipperen

Zet de hoofdtelefoon of luidspreker aan. U hoort een signaal door uw hoofdtelefoon of luidspreker zodra de verbinding tot stand is gebracht.

Levensduur batterij
Mighty kan tot 5 uur ononderbroken muziek afspelen op een volle lading. Merk op dat het gebruik van WiFi om afspeellijsten te synchroniseren en Bluetooth om een hoofdtelefoon/luidspreker aan te sluiten meer stroom verbruikt. Om het meeste uit uw batterij te halen, raden wij u aan uw Mighty aangesloten te hebben wanneer u afspeellijsten synchroniseert. Daarnaast, als u een lange run/ride/outing gaat doen, kunt u het beste een hoofdtelefoon met kabel gebruiken om de levensduur van uw batterij te maximaliseren.


Als u ooit vragen heb, wij staan klaar om te helpen!