In onze eerdere blog: ‘’De vele voordelen van muziek tijdens het sporten!’’ hadden we het over de positieve invloed die muziek kan hebben tijdens het sporten. Daarnaast gaven we je dé oplossing voor een probleem dat dit met zich mee kan brengen. Je telefoon mee brengen tijdens het sporten of hardlopen kan zorgen voor afleiding, naast dat je het risico loopt je telefoon te beschadigen. De enige optie die je nog niet tot je beschikking had met dit product? Podcasts streamen… Maar dat is nu verleden tijd!

Podcasts zijn niet nieuw, maar worden wel steeds populairder. Voor wie deze niet bekend zijn, even een korte toelichting. Podcasts zijn audiobestanden die je kunt streamen via je smartphone, computer, tablet, of natuurlijk de Mighty Vibe!

Met de Mighty Vibe is het nu mogelijk om te luisteren naar jouw favoriete podcasts tijdens het sporten, hardlopen, yoga, etc. En uiteraard geheel offline! Hoe dat in z’n werk gaat? Dat leg ik hieronder in simpele stappen voor je uit;

  • Volg jouw favoriete podcasts in Spotify, hierna zal deze verschijnen in jouw Mighty app.
  • Ga naar de optie ‘Browse’, vervolgens Podcasts, waarna je zal kunnen kiezen voor de podcast die jij op dat moment wil luisteren.
  • Kies de delen waarna je wil luisteren en dan rest er nog één ding…
  • SYNC!

En nou hoor ik je denken… “Moet ik hiervoor iets extra’s aanchaffen?”, “Lukt dit mij wel?” Hier volgt een uitleg om je te helpen.

Hoe het werkt?

Connect de Mighty Vibe met de app en ga naar de “Browse” tab (deze vind je bij de +, rechtsonder in scherm). Hier vind je alle afspeellijsten en podcasts uit jouw Spotify bibliotheek. Onder ‘Podcasts’ vind je vervolgens alle podcasts die je volgt op Spotify. Om jouw favoriete delen te beluisteren klik je op de ‘+’ naast dat deel.

Wanneer je de delen hebt geselecteerd, wordt de grijze SYNC knop rood. Klik op deze rode knop wanneer je alle delen hebt geselecteerd die jij graag wilt beluisteren via jouw Mighty Vibe. In de Browse tab zie je een rood vinkje bij de delen die worden gesynchroniseerd.

BELANGRIJK: Je moet wel eerst podcasts volgen via Spotify, anders worden ze niet zichtbaar in de app.

Laat het luisterplezier beginnen!

>
De waardering van safesporten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 135 reviews.